2011. május 27., péntek

Puskás László: Megalkuvás nélkül - Jelenlegi ára: 1 915 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Megalkuvás nélkülA könyv listaára: 2200 Ft. Leírás:
Romzsa Tódor (19111947), a Munkácsi Görög katolikus Egyházmegye fiatal papja, később püspöke a kárpátaljai görög katolikus közösség lelki vezetőjeként a szovjet hatóságok folyamatos üldözését szenvedte el, majd 1947-ben a KGB megölette. Puskás László, akinek édesapja a püspök barátja és munkatársa volt, eddig két művében dolgozta fel a mártírhalált halt egyházi vezető életét és tevékenységét (Romzsa Tódor püspök élete és halála 199826023 Megalkuvás nélkül 200114032). Most ez utóbbi mű új adatokkal bővített terjedelmében is lényegesen bővebb kiadásával jelentkezett, tekintettel a püspök 2001. június 27-i boldoggá avatására és megtalált ereklyéinek 2003. június 28-án történt ünnepélyes hazaszállítására. Az életrajz egyben egyháztörténeti és kordokumentum végén életrajzi kronológia, névmutató, dokumentummelléklet, és függelékben három, a témához kapcsolódó tanulmány olvasható. A kötet bőséges jegyzetanyagot benne a felhasznált irodalommal és néhány fekete-fehér fényképtáblát is tartalmaz. Egyháztörténeti gyűjteményekbe ajánlott a beszerzése. ISBN: 963-7377-02-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 915 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 23:56
. Puskás László: Megalkuvás nélkül - Jelenlegi ára: 1 915 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése