2011. július 27., szerda

Gecső Tamás: Nyelvelmélet - nyelvhasználat - Jelenlegi ára: 2 410 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nyelvelmélet - nyelvhasználatA könyv listaára: 2940 Ft. Leírás:
A 2006 októberében Budapesten, az ELTE alkalmazott nyelvészeti tanszéke és a Kodolányi János Főiskola által közösen rendezett tudományos nyelvészeti konferencia előadásai olvashatók összegyűjtve a kötetben, amelynek címe Nyelvelmélet és nyelvhasználat kifejezi a konferencia alapgondolatát. A gazdaság szereplőinek nyelvhasználatától (Ablonczyné Mihályka Lívia előadása) a költői nyelvhasználaton (Bodnár Ildikó) át a határainkon túli magyarok nyelvhasználatáig (Dobai Denisza) a nyelvi kommunikáció sok szempontú elemzését olvashatjuk. Érdekes írás a Néhány gondolat a szókészlet kiszoruló elemeiről, amelyben G. Orosz Renáta a magyar értelmező szótárak sorát áttekintve azok szókészletét elemzi, elsősorban a peremszókészlet elemeit vizsgálva. Porkoláb Judit és Boda I. Károly tanulmányukban a Bibliát az egyik legősibb hipertext szövegnek nevezve, Debora és Jáel történetén keresztül azt tanulmányozzák, hogy milyen tudás formálódik ki a Bírák könyvének egy epizódjából. A jegyzetekkel ellátott, képekkel, ábrákkal illusztrált kötetet szakkönyvtárak és felsőoktatási könyvtárak számára nélkülözhetetlennek tartjuk. ISBN: 978-963-7094-83-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 410 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:14
. Gecső Tamás: Nyelvelmélet - nyelvhasználat - Jelenlegi ára: 2 410 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése